Den 8-10 november dukar vi upp till fest igen

Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad kan kort och framförallt gott beskrivas som en helt unik smakupplevelse. En mässa lik ingen annan, fullspäckad med delikat innehåll av alla de slag. Här har du chansen att upptäcka allt som är värt att veta (och smaka) inom mat, vin, bakverk, champagne, praliner, öl, destillat, street food och choklad.

Allt på en och samma plats.

Datum för kommande mässa:
8-10 november 2024

Ställ ut på Formex

För utställare

Missa inte möjligheten att bli en del av den fantastiska mötesplatsen och framgångssagan som är Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad. Boka din plats redan idag!

För besökare

På Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad erbjuds vin- och matprovningar, inspiration från kända kockar, champagne, smarriga bakverk och praliner, smakrik street food, öl, destillat och massor av shoppingmöjligheter.

Vanliga frågor & svar

Vad är Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad?

Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad är en konsumentmässa för dig som är ute efter en smakupplevelse utöver det vanliga! På Sveriges största event inom mat, bak och dryck erbjuds vin- och matprovningar, inspiration från kända kockar, champagne, smarriga bakverk och praliner, smakrik street food, öl, destillat och massor av shoppingmöjligheter.

När och var äger Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad rum?

Nästa mässa äger rum mellan den 8-10 november 2024 på Stockholmsmässan.

Adress: Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Väskförbud på Stockholmsmässan och Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad?

Beslutet om totalt väskförbud på större evenemang gäller i dagsläget inte mässor, med undantag för Gymnasiemässan.

Utifrån det rådande läget i samhället har Polismyndigheten fattat beslut om ett totalt väskförbud på större evenemang i Sverige. Beslutet omfattar inte mässor. Stockholmsmässan har däremot fattat ett beslut gällande Gymnasiemässan där det kommer vara väskförbud för besökare.

Undantag gäller för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in. Beslutet kan förändras med kort varsel så vi uppmanar besökare, utställare och samarbetspartners att hålla sig uppdaterade.

För mer information om väskförbud på större evenemang | Polismyndigheten (polisen.se)

Vad är de vanligaste transportalternativen till och från Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad?

Både bussar och pendeltåg stannar vid Älvsjö Station, som är Stockholmsmässans närmsta granne. På tio minuter tar pendeltåget dig från Stockholm Central till Stockholmsmässan.

Stockholmsmässan har även ett stort antal parkeringsplatser.

Klicka på länken för att få mer information.

Hitta till oss